top of page

Szolgáltatások

emblémák3 (850 × 600 px).png

TERVEZÉS

A Színpad- és Emelőgéptechnika Kft 5 fős, főállású tervezőcsapattal bír. Így az aktuális kivitelezéseinkhez szükséges tervezések mellett, házon belül lehetőségünk van új gépek, megoldások, vagy saját, meglévő eszközeink fejlesztésére.

Az elmúlt években, igen sok speciális gépet fejlesztettünk ki, többek között mobil ponthúzó, ollós előfüggöny mozgatás, kis helyigényű, nagy sebességű függönymozgató gép, több fajta süllyedő és emelőgép, mobil forgószínpad, reptető szerkezet készült.

Ezek mellett speciális mozgást végző díszletbe épített szerkezeteket is gyártottunk.

 

Ha Önöknek is egyedi elképzeléseik vannak, vegyék fel velünk a kapcsolatot, találjunk közösen megoldást a kihívásokra!

PROJEKT-KIVITELEZÉS

A 2002-ben átadott Nemzeti Színház kivitelezése óta a legnagyobb hazai színházi rekonstrukciók, vagy építési projektek többségében érdekeltek voltunk.

Cégünk, köszönhetően saját tervező gárdánknak, illetve teljesen felszerelt műhelyünknek, teljes projektek, színpadtechnikai kivitelezések lebonyolítására is alkalmas.

Tapasztalatainknak köszönhetően könnyedén kiismerjük magunkat az építőipari beruházásokban, legyen szó a helyszíni előírásokról, vagy az adminisztrációs teendőkről.

 

Amennyiben kivitelezéséhez színpadtechnikai, színháztechnikai vagy bármilyen szcenikai feladatra kivitelezőt keres, vegye fel velünk a kapcsolatot!

emblémák4 (850 × 600 px).png
emblémák2 (850 × 600 px).png

KARBANTARTÁS

A színpad veszélyes üzem, hiszen az emelések, süllyesztések, forgatások emberek között-fölött történnek. A nem megfelelően karbantartott, illetve ellenőrzött berendezések hamar fokozott veszélyforrássá válhatnak. Egy-egy időben észlelt és elhárított hiba megelőzheti a baleseteket és a berendezés károsodását.

Cégünk vállalja színházak, művelődési központok, művelődési házak, vagy egyéb játszóhelyek színpadtechnikai karbantartását, akár rendszeresen, szerződéses keretek között, akár eseti megbízással az ország egész területén, vagy azon túl is. A szerződött partnereinknek ügyeleti díj felszámítása nélkül garantáljuk munkaidőn kívül is, a lehetséges leggyorsabb hibaelhárítást.

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és kérjen ajánlatot!

JAVÍTÁS/FELÚJÍTÁS

A leggondosabb karbantartás és kezelés mellett is (de főleg anélkül), eljön az a pillanat, amikor egy berendezés javításra, vagy felújításra szorul. A színpadtechnika berendezései számtalan bonyolult elemből épülnek fel, melyek a használat során kopnak, elhasználódnak, élettartamuk behatárolt. Bár a megfelelő karbantartás és a fokozott odafigyelés meghosszabbíthatja egy-egy alkatrész, vagy a gép életciklusát, de ezek javítása, felújítása előbb-utóbb mindenképp szükségessé válik. Hibabejelentést követően gyorsan reagálunk, felmérjük a hibákat és (ha lehetőség van rá) akár a helyszínen azonnal javítjuk azokat. Kollégáink az egész ország területén, sőt azon túl is állnak az Önök rendelkezésére. A felújításokat, nagyjavításokat gépészmérnökeink felügyelete mellett, színpadtechnikai eszközök gyártásában és szerelésében járatos kollégáink végzik. Ha hibát észlel, bátran forduljon kollégáinkhoz és lépjen kapcsolatba velünk!

emblémák1 (850 × 600 px).png
bottom of page