top of page

Partnereink

Célunk, hogy ügyfeleinknek a legjobb és legújabb technológiákat, termékeket biztosítsuk! 

Ehhez pedig olyan partnerekre és beszállítókra van szükség, akik megbízhatóan és magas minőségű termékekkel vagy szolgáltatásokkal támogatják munkánkat.

Az elmúlt évtizedekben folyamatosan dolgoztunk és dolgozunk azon, hogy olyan partnereket találjunk, akikre Mi és ügyfeleink is bátran támaszkodhatnak

jcjoel.jpg
Untitled design (10).png

A J&C Joel a lángmentesített textíliák, bársonyok, színházi függönyök piacán a világ egyik vezető gyártója és forgalmazója. 

Palettájukon tüllök, voile anyagok, zsinórfüggönyök is megtalálhatóak. Bár a J&C Joel leginkább színházi és rendezvénytechnikai anyagairól ismert, de ezenkívül bársonyait, akusztikai függönyeit a belsőépítészek otthonok, hotelek, konferenciaközpontok és stadionok belső tereiben is szívesen használják. Cégünk a J&C Joel vállalat kizárólagos magyarországi forgalmazója!

Részletekért lépjen kapcsolatba velünk!

Untitled design (8).png

A Räder-Busch kerekeit, görgőit és szerelési anyagait Európa, számtalan színházában, különböző rendezvénytermeiben, filmstúdiókban és más iparágakban is széleskörűen alkalmazzák. Cégünk a Räder-Busch GmbH hivatalos hazai forgalmazója!

Részletekért lépjen kapcsolatba velünk!

Untitled design (9).png

Az innovatív német vállalat láncos emelői és a hozzájuk tartozó vezérlők a legszigorúbb német szabályok szerint és kifejezetten színpadi használatot figyelembe véve készülnek. Ezenkívül rengeteg egyedi gépészeti megoldással, például acél szalagos díszlethúzókkal segítik a színházak munkáját, amik akár a cégünk által tervezett és telepített gépek hasznos kiegészítője lehet!


Részletekért lépjen kapcsolatba velünk!

A Milos Systems és tágabb értelemben az Area Four Industries a világ vezető rendezvénytechnikai vállalat csoportja. Termék kínálatuk a teljes rendezvényipar technológiai igényeit lefedi a mobil színpadtól, a rácsos tartószerkezeteken (trussokon) át a láncos emelőkig. Cégünk forgalmazóként segít a megfelelő termék kiválasztásában.

Részletekért lépjen kapcsolatba velünk!

milos.jpg
bottom of page